Jump to content
Proxy

ETHEERA - REAL ESTATE FOR BLOCKCHAIN PORTAL


bisiland

Recommended Posts

image.png

 

Etheera Project blev etableret i 2017 af IZ Immobilien Kriens GmbH, et schweizisk baseret selskab, der er aktiv i fast ejendom siden 2013. Som ekspert inden for ejendomsbranchen har vi anerkendt de problemer og suboptimale processer, der allerede eksisterer, og med vores Etheera finde en løsning til alle disse ting.
Etheera tilbyder den første decentraliserede globale ejendomsplatform baseret på det eteriske blockchain. Denne platform er ideel til alle, selvom du som privatperson ønsker at give et værelse til en nat eller længere, eller om du er på udkig efter noget andet. Etheera tænker også på ejendomsmæglere og branchefolk og tilbyder komplet software, der har mulighed for at blive integreret og passer til alle behov. Nok ALL IN ONE løsning til alle!

Etheera tilbyder "ALL OF ONE" løsninger (GLOBAL PORTAL + SOFTWARE)
• Matchende:
Find straks, hvad du er interesseret i, og hvad du leder efter, uanset hvor i verden. Ideel til mæglere med eksisterende kunde- og ejendomsporteføljer. Match giver søgeforespørgsler om alle mæglervirksomheder med kunder og eksisterende søgeforespørgsler og forespørgsler. Internationale overførsler og salg har aldrig været lettere.
• Stort værktøj:
Mange integrerede værktøjer omfatter CRM, kalender, tilbagekald, besøgs- og publikationsfunktioner, nyhedsbreve, indbakke / udbakke, tilføjelse af API'er og eksterne tjenester, databaser med ejere, prospektorer, projektstyring, instrumentbræt, indstillinger og tilladelser, import og eksport data, oprettelse af dokumenter , fast ejendom estimater, globale mæglervirksomheder og meget mere.
• Høring:
Bring og lever den perfekte service til dine kunder hos Etheera. Rapporter og statistikker for en struktureret ejer eller afvikling med potentiel overtagelse af ejendomme til leje eller køb.

 

image.png

 

INDLEDENDE COIN TILBUD (ICO)
For at gennemføre Etheera's vision lancerer vi et første møntudbud (ICO) for at udstede Etheera-tokens på det offentlige Ethereum-blockchain. De tokens, der hedder Etheera (ETA), udstedes i ICO-tidslinjen.
Prisen under ICO vil være som nedenstående tabel:

 

image.png

 

ICO vil blive gennemført hos Ethereum blockchain og Smart Contract direkte for at kunne deltage i Etheera's ICO og få Etheera (ETA), skal du bare åbne en konto hos Etheera for at se Smart Contract-adressen. Etheera (ETA) tokens vil blive udstedt som ERC20-kompatible tokens, og du skal bruge en kompatibel ERC20-wallet som MyEtherWallet eller Meta Mask.

 

Vejkort

image.png

 

For mere information:

Twitter: https://twitter.com/Etheera1
Facebook: https://www.facebook.com/etheera
Telegram: https://t.me/etheera
Mellem: https://medium.com/@etheera
Reddit: https://www.reddit.com/user/Etheera-ICO
GitHub: https://github.com/Etheera
Whitepaper: https://www.etheera.com/icowhitepaper-eng
Hjemmeside: https://www.etheera.com

 

Min Bitcointalk-profillink - https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1182404

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...